On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació
El teu origen
La teua destinació
Modificació recorregut "Alacant triatló 2020"
27/09/20

Es comunica als Srs. Usuaris que, amb motiu de la celebració de ALACANT TRIATLÓ 2020 I ALTRES ACTES, el DIUMENGE DÍA 27 DE SETEMBRE, es modificarà el recorregut de les línies de la següent manera en els horaris que s’indiquen:

 Des de l’inici del servei fins a les 14:00 aprox.

LÍNIA 02

Sentit Sagrada Família: Des de l’Avda. de Federico Soto, continua per Avda. d’Alfons el Savi, C/ Sant Vicent, Plaça Santa Teresa, C/ Adolfo Blanch, C/ Alcalde Suàrez Llanos i C/ Pare Esplà, on reprén la seua ruta normal.

Sentit La Florida: Des de la Plaça Gómez Ulla, continua per C/ Vàzquez de Mella, Avda. de Jaume II, Avda. d’Alfons el Savi i ruta normal.

 

LÍNIA 03

Sentit Colònia Requena: Des de l’Avda. de Federico Soto, continua per Avda. d’Alfons el Savi, C/ Sant Vicent i ruta normal.

 

LÍNIA 05

Sentit Esplanada: Des de l’Avda. d’Alfons el Savi, continua per C/ Sant Vicent fins a la Plaça d’Espnya, on realitzarà capçalera.

Sentit Sant Agustí: Des de la capçalera provisional a la Plaça d’Espanya, continua per C/ Calderón de la Barca, Avda. d’Alfons el Savi i ruta normal.

 

LÍNIES 08, 10 i 13

Finalitzen a C/ Calderón de la Barca nº 7.

 

LÍNIA 22

Sentit Platja Sant Joan: Des de l’Avda. de Federico Soto, continua per Avda. d’Alfons el Savi, C/ Sant Vicent, Plaça Santa Teresa, C/ Adolfo Blanch, C/ Alcalde Suàrez Llanos, C/ Pare Esplà, C/ Ciutat Lleó de Nicaragua, Avda. del Pintor Xavier Soler, Avda. de Dénia i Avda. de l’Albufereta fins a la Illeta, on reprén la seua ruta normal.

Sentit Oscar Esplà: Des de l’Avda. de la Condomina, continua per Avda. de l’Albufereta, Avda. de Dénia, C/ Vàzquez de Mella, Avda. de Jaume II, Avda. d’Alfons el Savi i ruta normal.

 

ELS DESVIAMENTS DESCRITS PODEN SER MODIFICATS EN FUNCIÓ DE LA DURACIÓ DELS ACTES O INDICACIÓ DE LA POLICIA LOCAL.