On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació
El teu origen
La teua destinació
Tornar a notícies

Alicante.subus.es, finalista als VII Premis Web de La Verdad

16 de novembre de 2015
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare
Subus Alicante, finalista en los premios web de La Verdad

Un any més se celebren els Premis Web de La Verdad, que reconeixen treballs realitzats per alacantins o des de la província d’Alacant. Quasi 300 webs s’han presentat a les diferents categories. I entre més de 150 webs de diferents empreses vinculades a la província, alicante.subus.es ha sigut seleccionada com a finalista. Al costat d’altres tres projectes web opta a un dels guardons representat amb la ja coneguda mà multicolor.

Una gala al Teatre Principal d’Alacant

Els guanyadors es sabran dijous que ve 19 de novembre en una gala que tindrà lloc en el privilegiat escenari del Teatre Principal d’Alacant. L’esdeveniment serà conduït per la presentadora i monologuista Sara Escudero (coneguda per la seua participació en el programa Zapeando, entre altres actuacions).
Les categories es divideixen en webs d’empreses (en la qual opta alicante.subus.es), institucionals, d’oci o serveis i associatives. A més, hi ha un premi a la millor campanya de publicitat i l’esment especial José Picó, que fa honor al periodista de La Verdad i que va destinat a una web associativa o institucional.
Durant la gala tindrà lloc el visionat d’un total de 24 vídeos, un per cadascuna de les finalistes que opta a fer-se amb l´estatuilla, el reconeixement al treball ben fet i als esforços en matèria d’innovació i internet desenvolupats.

El projecte alicante.subus.es

Alicante.subus.es és una web de gran complexitat tècnica que cerca oferir al ciutadà tota la informació sobre el transport urbà i interurbà amb autobús de la ciutat d’Alacant. Consultar les diferents línies de forma visual a través de mapes i gràfics interactius o amb la descàrregues de documents, publicació de les alertes d’incidències en temps real i enviaments al correu electrònic i saber en tot moment on es troba l’autobús mitjançant la tecnologia ISAE són algunes de les possibilitats que ofereix.
A més, en l’apartat de notícies s’expliquen les novetats relacionades amb el servei. La web és àgil, intuïtiva i és completament responsive, és a dir, s’ajusta a tots els formats de pantalla per a la seua correcta visualització en qualsevol tipus de dispositiu. També compleix paràmetres d’accessibilitat i compta amb urls amigables. A més, està disponible en castellà, valencià i anglès.

La web es complementa amb l´app gratuïta Alacant Bus, que ofereix informació en temps real sobre el servei, l’opció de programar alarmes per a no perdre l’autobús i un lector de codis QR incorporat per a obtenir tota la informació directament des de la pròpia parada, entre altres funcions.

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare