On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació
El teu origen
La teua destinació

Bons i Tarifes de la red d´Alacant

En la actualitat, el transport urbà de la ciutat d´Alacant, gestionat per Masatusa i el transport metropolità gestionat per Alcoyana, transporten a un total de més de 80.000 viatgers al dia y recorren anualment més de 9 milions de kilòmetres. Per alló compten amb una flota de més de 150 autobusos, que presten servei aproximadament en 50 línies. PERÍODES DE VALIDESA, CONVIVÈNCIA I CANVIE DE LES TARIFES DEL TAM Els viatges carregats entre el 01/01/2014 i el 14/07/14, van permetre accedir als serveis de transport del TAM fins al 31/12/2014. A partir d'aquesta data van deixar de ser vàlids, però podran canviar-se fins al 30/06/2015. Els viatges actualment vàlids per a accedir als serveis de transport del TAM són els carregats a partir del 15/07/14.
bono30dias

ABONAMENT 30 DIES


QUÈ ÉS EL ABONAMENT 30 DIES?

És un nou abonament amb tarifa plana que impulsa i subvenciona l’Ajuntament d’Alacant, per fomentar l’ús de transport públic entre els alacantins.

A QUI VA DIRIGIT? REQUISITS
A totes les persones d’edat igual o superior a 5 anys que estiguen empadronades, com a mínim, un any de forma ininterrompuda, en el municipi d’Alacant.
COM FUNCIONA?
Amb el teu Abonament 30 dies podràs realitzar viatges il·limitats durant els 30 dies següents a la primera vegada que ho utilitzes. Una vegada realitzada l’alta inicial i per tant la primera recarrega, les següents recarregues les podràs realitzar en el teu punt habitual, com qualsevol altre abonament. Recorda que els 30 dies de validesa, comencen a estar actius després de la primera validació que realitzes després de la corresponent recarrega.
ON PUC UTILITZAR-HO?
Ho pots utilitzar en tot el transport públic metropolità (TAM); autobús urbà, autobús interurbà i TRAM.

COM ES RECARREGA? 
Una vegada realitzada l’alta inicial i per tant la primera recarrega, les següents recarregues les podràs realitzar en el teu punt habitual, com qualsevol altre abonament.
I SI JA TINC UN BO ESCOLAR O JOVE I VULL CANVIAR Al BONO 30 DIES?
Com puc fer-ho?

Si ja ets titular d’un abonament i vols ser beneficiari del Abonament 30 dies, has de sol·licitar-ho específicament i facilitar novament totes les dades.
Puc canviar els viatges que tinc sense utilitzar en el meu abonament antic?

Ja que el preu i les condicions dels bons són diferents, no es pot fer un trasllat de viatges entre ells.

Puc ser titular de dos abonaments simultàniament?

Sí, si vols optar al nou abonament pots sol·licitar-ho i utilitzar-ho indistintament juntament amb qualsevol altre abonament que tinguis actiu.

COM ES SOL·LICITA?

Pròximament podràs sol·licitar el teu Abonament 30 dies des de l’Àrea de Client.

QUIN PREU TÉ?

Per un preu únic de 40 €, podràs realitzar viatges il·limitats durant els 30 dies següents a la primera vegada que ho utilitzes. També hauràs de pagar, una sola vegada, 4€ pel suport de la targeta.