On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació
El teu origen
La teua destinació
Tornar a notícies

Alicante.subus.es, millor web d´empresa als Premis Web de La Verdad

20 de novembre de 2015
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare
Vectalia Movilidad, ganadora en los premios web de La Verdad

Subús Alacant està d’enhorabona. I és que ahir va rebre el premi a la millor web d’empresa als Premis Web de La Verdad d’Alacant. En el transcurs d’una gala en el Teatre Principal d’Alacant conduïda per la televisiva Sara Escudero vam saber l’excel·lent notícia. Un reconeixement a la complexitat tècnica que té la nostra web, on l’usuari pot consultar les línies en mapes integrats, veure tota la informació de bons i tarifes, descarregar documentació, veure els punts de venda geolocalizats i rebre les alertes de les incidències del servei.

Premios Web de La Verdad

La setena edició

Aquests guardons tenen l’objectiu de posar en valor treballs web realitzats en o des de la província d’Alacant. Una forma de fer valdre el talent que es cou en la nostra terra. Per açò, el diari La Verdad organitza des de fa ja set anys aquesta convocatòria: per a premiar les millors webs d’empreses, associacions, institucions o webs personals. A més, hi ha una estatuilla per a la millor campanya publicitària i el premi especial José Picó a un projecte web institucional o associatiu.

Més de 500 asistents

Més de 500 persones van ser testimonis del lliurament dels VII Premis Web de La Verdad  d’Alacant, en els quals en les altres categories van resultar guanyadores les webs de Amacmec, Brantube, Turisme Villena i Imperfectes. La millor campanya de publicitat va ser la de “Ser Donant” de la Generalitat Valenciana. En l’esdeveniment van estar presentes nombroses personalitats del món de l’empresa, la cultura, la universitat i la política.

Entre les autoritats assistents es trobaven l’alcalde d’Alacant, Gabriel Echávarri, el president de la Diputació, César Sánchez; i l’alcalde d’ Elx, Carlos González.

La crònica de l’esdeveniment pot llegir-se en la web de la Verdad d’Alacant, així com veure les galeries de fotos que retraten aqueixa gran nit en la qual alicante.subus.es va rebre el premi a la millor web d’empresa.

 

Fotografíes cedides per La Verdad

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare