On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació
El teu origen
La teua destinació
Tornar a notícies

Guanya un Energy Phone Colors al descarregar l´app Alicante Bus

26 d’octubre de 2015
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare
App Alicante Bus

Subus Alacant és de sorteig. I es que volem celebrar els milers de descàrregues de la nostra app Alicante Bus regalant un Energy Phone Colors. Un Smartphone amb totes les funcions que necessites per al teu dia a dia. Participar és molt senzill, ¿t´animes?

La promoció és desenvolupa mediant la plataforma Easypromos i l´únic que hi ha que fer es seguir les instruccions que trobaràs al següent enllaç. Per a poder participar és necessari que inclogues una fotografia o captura de pantalla mostrant que tens instal·lada l´app Alicante Bus. Tens fins al 23 de novembre per a poder fer el procés. Al dia següent és realitzarà el sorteig de forma aleatòria entre els participants.

 

Recorda que solament hi ha una app oficial del transport urbà en autobús d´Alacant. Si vols saber més sobre ella pots visitar la noticia de quan la vam presentar. Però ja et donem una pista: tens que buscar aquest logo per a saber que la aplicació es l´oficial.

App oficial Alicante Bus

Anar en bus, més fàcil amb l´app oficial

I ja que t´has descarregat l´app Alicante Bus, per què no aprofitar-la al màxim? El seu ús és senzill. Selecciona les teues parades favorites i rep alertes per a saber quan va a passar l´autobús per a no perdre ni un minut del teu valuós temps. Planifica les teues rutes de forma fàcil e intuïtiva. També seràs sempre informat de totes les incidències de les línies des de la mateixa pantalla d´inici de l´aplicació. Tingues sempre en la teua butxaca l´aplicació oficial del transport urbà en autobús de la ciutat d´Alacant i fes el teu transport molt més fàcil.

 

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare