On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació
El teu origen
La teua destinació
Prolongació Període Validesa Recàrregues Bons
11/05/20

PROLONGACIÓ DEL PERÍODE DE VALIDESA DE RECÀRREGUES BONO 30 I BONO RUTA 4/30 AFECTADES PER LA DECLARACIÓ DE L’ESTAT D’ALARMA

Es comunica als Srs. Usuaris que l’Ajuntament d’Alacant, en relació amb els bons de transport bo 30 dies i bo ruta 4/30, ha decidit ampliar el seu període de validesa en el cas que hagueren sigut perjudicats per la declaració de l’estat d’alarma esdevinguda el 14 de març de 2020.

 

Per tant, els titulars dels referits bons que hagueren activat la seua recàrrega en el període de 30 dies, compresos entre el 14 de febrer de 2020 i el 14 de març de 2020, tots dos inclusivament, podran ampliar el període de validesa de les seues recàrregues, que es prolongarà tants dies com dies dels 30 de la seua validesa hagen coincidit dins de l’Estat d’Alarma declarat.

 

Exemples d’ampliació de períodes de validesa:

 

Recàrrega activada el 14 de febrer de 2020: dies d’ampliació concedits (1 dia)

Recàrrega activada el 14 de març de 2020: dies d’ampliació concedits (30 dies)

 

Els titulars afectats únicament hauran d’acudir al seu punt de recàrrega habitual. El datáfono llegirà les dades de la targeta i concedirà automàticament, a cada titular, el període de validesa extra que li corresponga, segons l’abans establit. El període de validesa extra en dies, inclourà el dia en què es realitze l’operació.

 

L’operació estarà disponible en els punts de venda i recàrrega autoritzats des de l’11 de maig de 2020 fins al 31 d’octubre de 2020.

RECORDA: La nova data de vigència comença des que s’actualitza la targeta i no amb la primera validació en el bus, per la qual cosa si no usaràs el teu bo no l’actualitzes, disposes de temps fins al 31 d’octubre per a realitzar l’operació.