On vols anar?
On vols anar?
El teu origen
La teua destinació
El teu origen
La teua destinació
Tornar a notícies

Prepara les cames per al DKV Alacant Running Day

29 de setembre de 2015
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare
Alicante Running Day

Aquest cap de setmana la ciutat té una nova celebració i  és que té lloc el “DKV Alicante Running Day”, organitzat per la Regidoria d’ Esports de l’Ajuntament d’Alacant.

Una cita que cap runner voldrà perdre’s i que es desenvoluparà al llarg del diumenge 4 d’octubre. Però el divendres i el dissabte hi haurà ambientació prèvia en la zona Volvo del Port. Nosaltres estarem amb el nostre stand donant a conèixer els nostres serveis i la nostra nova app Alacant Bus. Ens veiem allí?

Alacant Running Day

Tots els amants de llançar-se a la carrera tenen una nova trobada amb l’asfalt aquest diumenge. Per a celebrar aquest Dia del Corredor, s’han habilitat diferents modalitats en les quals pot dur-se a terme aquesta prova: 5 quilòmetres, un quart de marató o media marató. A més a més, també hi ha dues proves infantils. Pots trobar més informació en la web de l’Alacant Running Day.

Alicante Running Day

Expo del Alacant Running Day

No obstant açò, la festa comença el divendres amb la Expo del DKV Running Day. Des de llavors i durant tot el cap de setmana l’ambientació de la zona Volvo serà alguna cosa digne de veure. Nosaltres tornarem a omplir el carrer de globus de colors, repartir premis (si et descarregues nostra app Alacant Bus tens regal segur) i ensenyar-vos els nostres autobusos per dins. Ens veiem allí?

Desviaments dels autobusos a causa de l’Alacant Running Day

Com a conseqüència de la celebració d’aquesta prova esportiva, alguns autobusos realitzaran desviaments. Pots consultar-los en la nostra secció d’Alertes. Subscriu-te per a rebre-les en el teu email.

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppShare